General


Warmtepompen


Daikin


General


Rotex

logo

General

GENERAL. De naam doet misschien niet meteen een belletje rinkelen. Toch klinkt hij in ruim 110 landen als een klok. Fujitsu General is niet voor niets de grootste Japanse producent van airco’s en warmtepompen in Europa.
 De sleutel tot dit succes? Ver doorgedreven onderzoek en ontwikkeling, met de Japanse zin voor perfectie. Onafgebroken investeringen in mensen en voorzieningen zijn het middel. Uw ultiem comfort het doel. Een zo laag mogelijk verbruik van fossiele energie onze missie.

Waterstage: het warm water opnieuw uitgevonden

De Waterstage is een uiterst energiezuinige warmtepomp voor de productie van warm water. De buitengenerator haalt dankzij de inverter technologie met een hoog rendement warmte uit de omgevingslucht en warmt daarmee het water op, ook wanneer het buiten stevig vriest! De Waterstage presteert dit zonder steunverwarming en zonder tweede compressor, en is daarmee uniek in de markt. Hij haalt een rendement van maar liefst 4,3 tot 4,46 COP (energiewinst). Daardoor kan u tot 41% besparen op uw verbruik voor verwarming.

De brander van een traditioneel verwarmingssysteem is dus vervangen door een zuinige warmtepomp die voor de warmwaterproductie zorgt in het binnenelement.

waterstage_iconen1.jpg

Het warme water kan vervolgens traditioneel afgegeven worden aan vloerverwarming, wandverwarming, radiatoren of LT-radiatoren. Maar de Waterstage maakt ook moeiteloos sanitair warm water (SWW) aan dankzij het gebruik van een boiler.

De intelligente Siemens verwarmingsregeling zorgt continu voor een aangename binnentemperatuur.

De Waterstage laat zich moeiteloos installeren in nieuwbouw en renovatiewoningen.

Wij bieden 5 types aan:

  • de Waterstage Comfort
  • de Waterstage Hoog Temperatuur
  • de Waterstage Duo Comfort (geïntegreerde boiler)
  • de Waterstage Duo Hoog Temperatuur (geïntegreerde boiler)
  • de Waterstage Bivalent (combinatie met bestaande gas- of mazoutketel)
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Hide Buttons