Condensatieketels

Een hoogrendementsketel of HRTOP ketel is een gasketel waarvan het rendement hoger ligt dan bij een conventionele gasketel. Dit hoge rendement wordt gerealiseerd door condensatie van de waterdamp in de rookgassen.  Het koude retourwater wordt in een warmtewisselaar voorverwarmd met de rookgassen. Hierdoor condenseert de waterdamp en wordt de warmte die normaal via de schouw wordt uitgestoten overgedragen.

Al onze condesatieketels worden uitgerust met een weersafhankelijke regeling.  Deze regelt de stooktemperatuur van de ketel op basis van de buitentemperatuur. Onze calculatiedienst bepaalt voor elke installatie de ideale stooklijn zodat u bij elke buitentemperatuur kan genieten van een optimaal comfort.

ATAG ECO A 28EC

De ATAG ECO A 285EC verdient speciale aandacht; dit toestel is uitgerust met een extra -gepatenteerde- warmte wisselaar, de zogenaamde Economizer, die het inkomende koude water eerst opwarmt voordat het uiteindelijk op 60°c wordt gebracht.

atag1

atag2

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen met de slimme thermostaat, ATAG ONE, presteert deze ketel nog beter! En krijgt de ECO A285EC + ONE zelfs als enige in de markt het A+ label op verwarming.

Rendement: 109,6
Belasting verwarming: 25,3
Belasting Sanitair: 34,2
Warmtehoeveelheid bij delta T 25°c: 22,0
Afmetingen BxHxD: 50 x 65 x 39,5

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Hide Buttons